Weekenden

 

Ongeveer vier keer per jaar worden er voor de NFN-Jongeren leuke weekenden georganiseerd. Zo’n weekend is de perfecte gelegenheid om gezellig bij te kletsen, samen leuke dingen te doen en om nieuwe mensen te leren kennen. Ieder NFN-Jongerenweekend gaan we naar een andere camping in Nederland. Van Limburg tot Groningen en van Noord-Holland tot Gelderland. Wij bezoeken campings door heel Nederland, maar vaak zoeken we een centraal plekje zodat er zo veel mogelijk mensen kunnen komen.
Niet alleen jij als NFN-lid bent welkom, ieder weekend kun je een introducé meenemen. Zo kunnen je vrienden en/of familieleden kennis maken met de groep en met bloot recreëren. Ken je iemand tussen de 16 en 26 jaar oud, dan kun je die meenemen naar een NFN-Jongerenweekend.

Hoe ziet zo’n NFN-Jongerenweekend er dan uit?
Vrijdag: Op de nieuwsbrief van het weekend staat op welke camping en hoe laat je welkom bent. Nadat je tent is opgezet en je bed klaarligt, kun je gezellig bijkletsen of een spelletje spelen. ‘s Avonds wordt er bekend gemaakt hoe laat en waar we verzamelen om naar de activiteit te gaan.
Zaterdag: Ieder neemt zijn eigen ontbijtje mee en kan uit bed komen wanneer hij/zij wil, maar ben wel op tijd klaar voor de activiteit. Op zaterdag is er altijd een activiteit. Zo hebben we al eens een zeskamp gedaan, zijn we gaan skiën of hebben we een spelletjesmiddag gehouden.
‘s Avonds zorgen we met z’n allen voor een lekkere maaltijd. De boodschappen zijn al gedaan, iedereen brengt zijn eigen bord en bestek mee, er wordt door een aantal leden gekookt en afgewassen. Na het eten wordt de feestzaal klaargemaakt voor het themafeest en heb je de tijd om te douchen en om te kleden.
Zondag: Lekker uitslapen, afscheid nemen en weer naar huis! Aan een gezellig weekend komt helaas altijd een einde, maar je hebt nog wel even tijd om na te praten over het feest van gisteravond.

Wat moet ik doen om hieraan deel te mogen nemen?
Ben je NFN-lid of introducé van een NFN-lid? Dan kun jij je inschrijven! Voor ieder weekend wordt er een nieuwsbrief en inschrijfformulier gemaakt. Hierin staat op op welke camping we welkom zijn, welke activiteit er plaatsvindt op zaterdagmiddag en welk thema bedacht is voor het feestje op zaterdagavond. Je hoeft dan alleen nog het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar info@nfn.nl De nieuwsbrief en het inschrijfformulier zijn altijd te vinden onderaan deze pagina.

Maar… wat kost zo’n superleuk weekend met alles erop en eraan dan?
Nou, niet zo heel veel! Wij zorgen natuurlijk voor een speciaal prijsje van ongeveer € 15. Hier zit tweemaal een overnachting, avondeten op zaterdag en de activiteit bij in. De gezelligheid is natuurlijk gratis ;).

Houd de evenementen aan de rechter kant van deze pagina in de gaten, om te zien wanneer het volgende NFN-Jongerenweekend gepland staat. We hopen je snel te zien!