Volleybal/Zomerweekend – 16/17/18 juni 2017

Na jaren als jong-naturist te hebben rondgelopen en eigenlijk niet gedacht dat er zoveel enthousiaste mede-jongeren waren, kwam ik op een geweldig weekend terecht van de NFN-Jongeren. Het volleybaltoernooi dat dit jaar georganiseerd werd bij Athena Ossendrecht.

Opmerkzaam gemaakt door een heel klein stukje in de UIT. 

Het weekeinde voor de deur. Vrijdagavond na een dag werken een warm welkom door de organisatie en een uitleg van het weekeinde. De plek voor NFN-Jongeren met hun tenten werd al snel duidelijk en daar kon ik mijn tentje opzetten voor het weekeinde. Mijn eerste avond met kennismaken was direct al gezellig en kon niet meer stuk. 

 

Zaterdag was de start van het volleybaltoernooi. De teams werden gemaakt en in het toernooi ingedeeld. Snel werd ik opgenomen in de teams die al bestonden. Het wisselen van teams maakte dat ik al snel meerdere contacten kon leggen. 

Elkaar aanmoedigen en helpen wanneer je even niet hoefde te spelen maakte dat de gezelligheid toenam. Tegenstander of niet, het gaat dit weekeinde om de lol. 

 

De avond een klein feestje. Disco bij de bar, opgezet door de jongerenorganisatie, maar door iedere campinggast te bezoeken en dat heb ik geweten. Wat een gezelligheid. Jong en oud door elkaar, het kon niet op.  

De zaterdag een momentje voor mijzelf om te overwegen of ik de zomer ook zal gaan. Na de  avond was het duidelijk. Ik wilde mee!

 

De zondag een afsluitend toernooi. Geweldige mensen, een leuk en sportief evenement. Wat super geregeld was door de sportcommissie van NFN.

Aan het eind van de middag naar huis met een voldaan gevoel vol energie voor de zomer. Wat staat mij daar te wachten……………. – Jasper