Nazomerweekend – 16/17/18 september 2016

Vrijdag 16 september stapte ik met mijn buurmeisje in de auto. We gingen op weg naar Dordrecht. Naar de vereniging Goed af. Hier zouden we met de NFN-Jongeren een weekend kamperen tijdens het Nazomerweekend. Toen we aankwamen bij de poort werden we hartelijk ontvangen. We kregen een rondleiding langs alle faciliteiten en genoten van een lekker kopje koffie. Er druppelde steeds meer jongeren binnen. Iedereen werd begroet en geknuffeld. Het was alweer veel te lang geleden.

Nadat we de tent op hadden gezet, op het veld dat we toegewezen hadden gekregen, nestelde we onszelf op het terras waar we onder het genot van een wijntje, biertje of frisje bij kletste en herinneringen ophaalde van de zomervakantie.

De volgende ochtend stond de activiteit op het programma. Vanuit de NFN-Jongerencommissie was er een tocht in de omgeving uitgezet, waarbij we door middel van aanwijzingen naar de volgende locatie moesten lopen. Toen we terugkwamen op de camping was het zo warm dat we snel de kleren uitdeden en een duik namen in het zwembad. Het was een gezellige middag waarbij er spelletjes gespeeld werden, gezond en gelachen.

Om 7 uur was het etenstijd. De camping had een geheel verzorgde barbecue geregeld, met zelf gemaakte salades en lekker vlees. Ik kan je vertellen dat de buikjes helemaal vol waren aan het eind. We rolde terug naar de tent om onze outfit te pakken voor het themafeest. “Dress like the letter P.” Ikzelf was als popcorn en er waren outfits als papegaai, paardrijdster en papa. Ook de campinggasten deden enthousiast mee door verkleed te gaan in hun pyjama. Het was een geweldig feest! Tot in de late uurtjes werd er gelachen en gedanst.

De zondag ging iedereen moe maar voldaan weer beginnen aan het opruimen van de tentjes en de terugreis naar huis. Na vele knuffels vertrokken ook wij weer terug naar huis.

We willen camping de Ammoniet van DNSV Goed Af bedanken voor het ontzettende fijne weekend! Een aanrader om nog eens naar terug te gaan.