Lenteweekend – 21/22/23 april 2017

Na een paar uur met de trein te hebben gereisd werd ik opgehaald door Laura en Marieke van het station in Zutphen, 10 minuutjes rijden van de camping in Hall. Aangekomen op de camping waren er al veel jongeren. Iedereen gedag gezegd met een knuffel, blij om elkaar weer te zien. Daarna mijn tent opgezet en andere jongeren geholpen met hun luchtbed op te pompen. Daarna gezellig met een paar jongeren buiten op het tentenveld in de zon gegeten en bij gekletst. Toen het wat kouder werd gingen we naar de kantine van de camping. Daar met verschillende jongeren gepraat en de muziekinstallatie van de camping uitgeprobeerd. Omdat ik al vroeg op was i.v.m. stage rond 12 uur gaan slapen.

De volgende dag gezellig samen ontbeten. Daarna gingen met verschillende auto’s naar de Veluwe waar we gingen Downhill steppen. Met een step in de Veluwe van de heuvels af glijden. Samen met 4 andere een paar uur gestept. We waren niet zo snel met de heuvels op steppen maar de heuvels af was heel leuk, zo leuk dat we te ver door reden en van de route afdwaalde wat betekende dat we het hele stuk weer omhoog moesten lopen. Was een leuke middag en activiteit. Weer terug op de camping ging ik lekker douchen na de hele dag steppen was ik hier wel aan toe. Het voordeel aan een naturistencamping is dat je gezellig met z’n alle naast elkaar kunt douchen en ondertussen kunt kletsen.

Na het douchen was het avondeten klaar en ging de sound of shoarma single het teken dat we kunnen komen eten. Na een kort praatje gezamenlijk met z’n alle gegeten, kip pesto. Na het avondeten was het tijd om voor te bereiden op het feest: “kakkers en bouwvakkers”. Gezellig met z’n alle in de doucheruimte op maken en omkleden. Daarna was het feest, iedereen was leuk verkleed, ik zelf was kakker/hockeymeisje. Andere waren netjes gekleed, de jongens in pak met de haren glad naar achter en andere waren als bouwvakker verkleed met gereedschap aan de riem.

De campinggasten bekeken het feest eerst van een afstand maar dansten vervolgens gezellig mee. Het was een leuk feest. De volgende dag sliep iedereen uit, daarna was het tijd om de tenten af te breken en te ontbijten. Iedereen met een knuffel gedag gezegd en hoop iedereen volgend weekend of met vakantie weer te zien. – Eliza