HLB-Weekend – 18/19/20 november 2016

“Dit voelt als thuiskomen” zeg ik ieder weekend weer, als ik op de Wilgenborgh aankom. Zoals wij altijd zeggen ‘de HLB’ (terwijl dit eigenlijk de verenigingsnaam is) is onze thuishaven. Hier liggen onze spullen en voel ik me altijd welkom door de beheerder Michiel. Ook dit weekend weer!

Ik heb genoten van ons themafeest ‘The Dark Ages’, waarbij we een fotochallenge hadden met een polaroid camera. Vijf mensen bij elkaar op de foto, die iets met elkaar te maken hadden. Niet zo heel moeilijk aangezien iedereen altijd over the top verkleed gaat met onze themafeestjes. Blijft super leuk om alle creatieve outfits te zien. Wij waren vijf vrouwen met een taak in de middeleeuwen; ik als boerin, een sjeik, twee ridders en een shield maiden (ja, heel creatief ;))
Oh ik vergat bijna de mega vette activiteit!!! We zijn met z’n alle naar een trampolinepark geweest. Waar je als kind van droomt, nu eigenlijk niet meer durft toe te geven dat het leuk is, maar toch lekker kan doen met z’n allen. Het was fantastisch en ik was helemaal kapot na een uur springen. De kinderen van ongeveer 8 jaar die voor ons waren, keken ons wel even raar aan, maar wij hebben de tijd van ons leven gehad! 🙂

HLB-weekend blijft mijn favoriete weekend! – Mandy