NFN


Over NFN
Ongedwongen genieten zonder kleding en de zon op je blote huid voelen. Ruim 2 miljoen Nederlanders brengen hun vrije tijd weleens bloot door. NFN is er als informatieplatform en belangenbehartiger voor al die naaktrecreanten. Ben je op zoek naar een naaktstrand of vereniging in Nederland of een minicamping in Spanje bijvoorbeeld? Neem dan eens een kijkje op www.nfn.nl waar we ruim 1200 naaktlocaties wereldwijd hebben staan. De handige zoekcriteria en waardevolle recensies van anderen helpen je op weg om de ideale vakantiebestemming te vinden. NFN maakt naaktrecreatie bespreekbaar om zo de maatschappelijke acceptatie te vergroten. Zodat iedereen open en bloot voor zijn vrijetijdsbesteding uit kan komen. En om het gevoel van vrijheid voor zoveel mogelijk Nederlanders waar te maken, staat belangenbehartiging voor behoud van openbare plekken waar je lekker bloot kunt recreëren bij ons hoog op de agenda.

Om er als jongere voor uit te komen dat je liever bloot in de zon ligt dan met een bikini of zwembroek aan, vergt best wat lef. Daarom hebben jongeren bij NFN een streepje voor. Wij willen graag dat bloot ook onder jongeren gewoon wordt. Daar zetten wij ons graag voor in door overal in Nederland het gesprek aan te gaan! 

Gratis lidmaatschap voor jongeren tot 18 jaar!
Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Wat krijg je hiervoor?

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna en verzekeringen bijvoorbeeld. Je hebt je contributie er dus zo weer uit!
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt naar leuke activiteiten zoals de relaxdag in Thermae 2000 en blootzwemmen in het Tikibad.
  • Je kunt gebruik maken van de NFN-app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

Ga snel naar www.nfn.nl voor meer informatie.